بسم الله الرحمن الرحیم

ان الدین عند الله الاسلام

بسم الله الرحمن الرحیم

ان الدین عند الله الاسلام

۱ مطلب در اسفند ۱۳۹۱ ثبت شده است


بسم الله الرحمن الرحیم

حرکت زمین

الَّذِی جَعَلَ لَکُمُ الاَرضَ مَهدًا

سوره ی طه آیه ی53

آن خدایی که زمین را برای شما مانند گهواره قرار داد.

در این آیه ی قرآن،با کنایه،اشاره به حرکت زمین میکند و آن را به گهواره تشبیه میکند و میدانید واسطه ی حرکت گهواره است که طفل در آرامش به سر میبرد و بدینسان به حرکت زمین اشاره میکند. علت این امر که قرآن با صراحت به حرکت زمین اشاره نمیکند آن است که این جملان در زمانی نازل شده است که جز سکون زمین و حرکت افلاک به دور آن چیزی دیگری برای بشر مطرح نبود. توضیح بیشتر آنکه هنگامی که هزار سال بعد گالیله برای اولین بار اعلام کرد که زمین حرکت میکند او را محکو به اعدام کردند.از همین جا میتوان فهمید که قرآن با صراحت مساله حرکت زمین را مطرح میکرد به طور وسیعی مطرود می گشت و بنابراین قرآن این مطلب را با لطافت خاصی بیان نموده است.که اولاً با نظرات مردم آن زمان صریحاًمنافات نداشته باشد و ثانیاً حقیقت را بیان کرده باشد.

عمل لقاح توسط باد

وَاَرسَلنَا الرِیَحَ لَوَقِحَ

سوره یحجر آیه ی 22

وما بادها را عامل لقاح قرار دادیم

قرنها پس از نوزول قرآن بود که زیست شناشانپی به اثر بادها در انجام عمل لقاح در گیاهان شدند و این از معجزات قرآن میباشد.

خاصیت فلز،آهن

وَاَنزَلنَا الحَدِیدَفِیهِ بَاسٌ شَدِیدٌ وَمَنَفِعُ لُلنَّاسِ

سوره ی حدید آیه ی25

و ما آهن را که در آن صلابت و محکمی شدید و منافعی برای مردمان در آن است نازل نمودیم.

تا قرت هجدهم یعنی دوارده قرن پس از نزول قرآن هنوز کارهای فلزی در نهایت ضعف بود و نه تنها ارزش آن شتاخته نشده بود بلکه اساسا مهم و قابل توجه نمیشد تا آن که ناگهان چشم دنیا به آهن دوخته شد و رقابت عجیبی در میان دانشمندان برای استخراج و استفاده بهتر آن را حتماً آنچنان که باید دریافته و صدق حقایق قرآن نقاب از صورت به یک سوزده است. و از منافع اهن سخن می گوید و امروزه این امر به وضوح مشهود است که کار این آهن از سایر فلزات بیشتر میباشد.

قرآن و اعداد شگفت انگیز

میدانید که یوم در عربی یه معنای روز و شهر به معنای ماه است و جالب اینکه یوم، در قرآن365بار و شهر،12 بار تکرار شده است.دو کلمه ی، رجل

(مرد) امراة(زن) به تعداد مساوی هر یک 24 بار آمده است.

مدار خورشید ماه

قرآن کریم در آیات 38تا40 سوره ی یس خورشید و ماه را نیز متحرک می داند.

وَ الشَّمسُ تَجرِی لِمُستَقَرٍ لَّهَا ذَلِکَ تَقدِیرُ العَزِیزِ العَلِیمِ وَ القَمَرَ قَدَّرنَهُ مَنَزِلَ حَتَّی عَادَ کَالعُرجُونِ القَدِیمِ لَا الشَّمسُ یَنبَغِی لَهَا اَن تُدرِکَ القَمَرَ وَ لَا الیلُ سَابِقُ النَّهَارِ وَ کُلٌّ فِی فَلَکٍ یَسبَحُونَ.

و خورشید بسوی قرارگاه خویش روان است این فرمان خداوند پیروزمند ورانا است. برای ماه منزل هایی مقدر کردیم تا همانند شاخه خشک خرما باریک شود

(تشبیهی است است برای قمر شبهای آخر ماه).خورشید را نسزد که به ماه رسد و شب را نسزد بر روز پیش بگیرد و هر یک در مدار شناورند.

جنسیت جنین

 

وَ اَنَّهُ خَلَقَ الزَّوجَینِ الذَّکَرَ وَ الاُنثیَ مِن نُطفَةٍ إِذَا تُمَنی

سوره ی نجم آیه های46-45

اوست که جفت های نر و ماده را آفریده است: از نطفه آنگاه که فرو میریزد

مردان در گذشته تصور میکرند که سلول های مادر تعیین کننده ی جنسیت جنین است اما بنا بر این آیه که موید کشفیات زیست شناسی و پزشکی است، تعیین جنسیت جنین با مرد است. تخمک دارای 22 کروموزوم عادی ویک کروموزوم ایکس است،اما اسپرم دارای 22 کروموزوم عادی ایکس و یا وای است. به عبارت دیگر،نیمی از اسپرم،کروموزوم ایکس و نیم دیگر کوروموزوم وای دارد. اگر اسپرم حاوی کروموزوم ایکس با تخمک ترکیب شود،جنین مونث خواهد بود و اگر اسپرم حاوی کروموزوم وای با تخمک ترکیب شود، جنین مذکر خواهد بود.

علق

اقرَأ بِسمِ رَبّکَ الَّذِی خَلَقَ خَلَقَ الإنسَنَ مِن عَلَقٍ

سوره ی علق آیه های 2-1

بخوان به نام پروردگارت که انسان را از علق آفرید

علق در زبان عربی به معنای چیزی است که به جیز دیگری چسبیده و از آن آویزان باشد. سلول تخمک پس از ترکیب با اسپرم و تقسیم، به دیواره ی رحم چسبیده و رشد میکند در حالی که از آن آویزان است.

مراحل تکمیل جنین

 

ثُمَّ خَلَقنَا النُّطفَةَ عَلَقَةً فَخَلقنَا العَلَقَةَ مُضغَةً فَخَلَقنَا المُضغَةَ عِظَماً فَکَسَونَا العِظَمَ لَحماً ثُمَّ..

سوره ی مومن آیه14

آن گاه که از آن نطفه، علقه آفریدیم و از آ« علقه، مغضه، استخوان ها را آفریدیم و سپس استوخوان ها را به گوشت پوشاندیم

....

دانش جنین شناسی تا چندی پیش بر این باور بود که استخوان ها و عضلات جنین با هم رشد می کنند اما اخیراً مشخص شده است که بافت ها استخوانی از هفته ی ششم تشکیل می شوند.

  • محمدحسین اهوازیان